A TMB állóporszívói ötvözik a kényelmet és a hatékonyságot

 A TMB professzionális BAT állóporszívója három modellből áll, 30 és 45 cm közötti munkaszélességgel és 1 vagy 2 motorral, hogy kiemelkedő teljesítményt biztosítson minden típusú padlón és szőnyegen. 

 

Ezeknek a gépeknek az exkluzív kialakítása a kiváló manőverezőképesség és a könnyű használat érdekében készült. Az alacsony súlypont lehetővé teszi a maximális stabilitást munka közben és a kényelmes, könnyű szállítást. A kefe magassága a felületnek megfelelően beállítható egy praktikus választóval. A „VV alakú” forgó sörték és a szívóerő együttesen biztosítják a szennyeződés hatékony eltávolítását, mivel borzolják a szőnyeget, lehetővé téve a mélyebb tisztítást.
Ötfokozatú szűrőrendszer jellemzi: 2 a zsákban, 1 a motoron és 2 kiegészítő. Ezenkívül a HEPA szűrők használata nagy teljesítményű porszűrést biztosítanak mind a beszívás, mind a kimeneti levegő tekintetében.
A 10 méteres tápkábel lehetővé teszi a szabadabb mozgást a kényelmes munkavégzéshez hosszú folyosókban és széles helyiségekben, míg a nyújtható gégecső a teleszkópos csővel megkönnyíti a tisztítást, lehetővé téve a könnyű hozzáférést a legnehezebben elérhető helyekhez is. Számos intelligens szolgáltatás segíti a kezelőt, hogy mindig tökéletesen működőképes állapotba tartsa az állóporszívót, és biztosítsa a folyamatos működést, például a porzsák telítettség visszajelző lámpa, az automatikus túlterhelés-kikapcsolás funkció és a hengerkefe karbantartás lehetősége szerszám nélkül

  
BAT 12
BAT 15
BAT 18
  
  

 

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

  

 

 
 

 

© Minden jog fenntartva